Onze vlaggenlijnen

We maakten nieuwe vlaggenlijnen in vrolijke kleurtjes en in verschillende stijlen en afmetingen.

Onze leden kunnen deze gratis uitlenen.
Ideaal voor een tuinfeest, een verjaardag of communiefeest.

Je kan 1 of meerdere vlaggenlijnen reserveren door te mailen naar schotenstikt@gmail.com of je vraagt het op een bijeenkomst.

Je leent de vlaggenlijnen steeds van bijeenkomst tot bijeenkomst. (dus niet zoals bij de bibliotheek-boeken voor 14 dagen)

PS: Ook als je niet hebt geholpen, mag jij gerust de vlaggenlijnen ontlenen.
2 opmerkingen:

 1. Hallo, ik ben al een tijdje uit de running, en heb wel wat naaiervaring. Jullie idee lijkt me leuk. Wat ik echter zoek is een clubje waar iedereen werkt aan wat zij wil, maar waar beroep kan worden gedaan op de leden om bv. te passen, maten te bepalen, patroon aanpassen, hulp te verlenen, aan te passen, zo die dingen ... Is het de bedoeling dat je eigen stoffen mag gebruiken, heb er nl. wel wat liggen. Dat zijn mijn vraagjes en uiteraard, het is msschien een domme opmerking maar is het een jonge groep, zelf ben ik 52 maar met 3 kids in huis.... jong van geest. dank voor jullie reactie, prettig weekend, Nadine

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hallo,

   Wij werken op de bijeenkomsten aan eigen projecten met eigen stoffen.
   Enkele keren per jaar organiseren we een sew-a-long. Dit betekent dat wij een foto-handleiding uitwerken en dat de leden die dat wensen die avond mee kunnen stikken aan dat projectje. Gisteren was dat bv een leeskussen.

   Het is de bedoeling dat leden elkaar onderling helpen.
   Wij geven geen les en nemen dus bij de leden geen maten op, doen geen aanpassingen.

   Heb je met deze info nog interesse om deel te nemen zet je naam dan op onze interesselijst via onderstaande website. Volgende week contacteren we de mensen op deze lijst ivm de inschrijvingen voor komend werkjaar.

   Verwijderen