donderdag 28 juli 2011

Ben jij...

... een echte durver?
... gek op creatieve uitdagingen?
... een initiatiefnemer?
... een tetterkous?
... niet vies van wat gezelligheid?
... 

Awel, dan zijn wij op zoek naar U!

De leading ladies van Schoten Stikt zitten namelijk met een probleem. Schoten Stikt zit EIVOL. De wet van vraag en aanbod is hier helemaal niet in evenwicht.
Elke dag krijgen wij mailtjes van nieuwe mensen die nog willen meedoen en met heel veel pijn in het hart moeten we ze afwijzen. We zouden ze veel liever doorverwijzen.

U hoort ons -op kousenvoetjes- al komen...
We zoeken mensen die een nieuw clubje willen opstarten?

Uiteraard staan wij paraat met raad, hulp, tips, trics en al een heleboel kandidaten.

Is de goesting groot of twijfel je? Contacteer ons!

Tinne,
Elke en Ilse

9 opmerkingen:

 1. Ikke! Ik ben zelf af en toe zo wat aan het knutselen maar het zijn voornamelijk probeersels. Ervaring mis ik dus wel...
  Maar in ieder geval, ikke!
  Mijn mailadres is kathleenhouben@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. kathleen
  kan je me eens bellen? 0 4 7 6 9 1 8 4 9 5

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb interesse, maar alleen begin ik er niet aan en liefst ergens in de buurt... We praten er eens over, maar ik heb het gevoel dat ik Kathleen ken... Kan jij me Kathleen?

  Groetjes KAtrien Van den Brande

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb zeker interesse...om mee te doen... Mee organiseren...heb totaal geen ervaring dus mensen mee op weg helpen lijkt me nogal moeilijk. Hopelijk komt er iets uit de bus want inderdaad alle toffe dingen die ik vind/vond op het net zitten vol... Groetjes Katrien De Wachter (Wommelgem)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben ook een complete beginneling maar zou me ook wel bij zoiets willen aansluiten... ik hou dit topic hier in de gaten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Anja, ik ga je reactie mailen naar katrien. want schoten stikt gaat geen nieuw clubje beginnen. we zijn ondertussen met andere plannen bezig.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. hey anoniem: kan je ons mailen? dan breng ik je up to date want de plannen zijn ondertussen al volle bak aan het rollen.
  groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Tinne, je maakt me benieuwd... We horen het wel ten gepaste tijde. Ik hoor het dan wel van Katrien. Had ook niet verwacht dat jullie dat op zich gingen nemen hoor, maar dacht dat dit misschien wel een manier was om te informeren of er in die regio interesse is. Daar heb ik geen zicht op. Tot de volgende!

  BeantwoordenVerwijderen