donderdag 4 augustus 2011

't is geluk!

Gisterenavond was weer startersavond bij Schoten Stikt. Het leading team was helemaal uit zijn element omdat Ilse geniet van vakantie aan zee en Elke zich van de ene wee naar de andere pufte.
Ik zocht versterking en vond die bij mijn mama, Marie-Jeanne en de lieve Katrien! Bedankt dames!

Zoals steeds konden onze onervaren starters hun oren en ogen niet geloven toen we ze vertelden dat we een omkeerbare boodschappentas gingen maken. "dat kan ik niet" en "vandaag?" waren enkele van de uitspraken.

We hadden geen tijd voor getreuzel en vlogen er in. Iedereen koos een stofje uit de voorraad van Schoten Stikt en begon met het knippen van zijn tas.
Alsof ik al jaren naai-ervaring had, gaf ik de nodige uitleg.
We stikten eerst effe op een blad papier om ons machien te leren kennen. Gelukkig duurde dat niet lang en konden we beginnen stikken aan onze zakken.

Stap voor stap... Na een tijdje begonnen onze 'werkstukken', zoals ze dat zo schoon noemen bij de KVLV er uit te zien als zakken.
De verwondering was groot, het vertrouwen groeide en de trots stond af te lezen op de gezichten van deze starters.En toen waren we moe, maar klaar!
Een dikke proficiat dames!
Tot slot wil ik iedereen herinneren aan de volgende bijeenkomst. Die gaat door op woensdag 17 augustus van 19u30 tot 22u00. Leden (of dames die al een keer geweest zijn, maar nog geen lid) kunnen INSCHRIJVEN TOT 15 AUGUSTUS, of tot we VOL zitten!

1 opmerking:

  1. Ela!

    Merci dat ik mee mocht doen en nog eens een DIKKE PROFICIAT met alle schoon zakskes! Wauw!

    Veel succes nog...

    Katrien

    BeantwoordenVerwijderen