zaterdag 10 september 2011

Goed nieuws voor onze hakers....

Schoten Stikt heeft een nieuwe sponsor gestrikt.

en dit keer ....

deden we het speciaal voor onze haaksters en breisters.

Vicarno is een webwinkeltje vol met de meest prachtige haak en breiwol en katoen.

Leden van Schoten Stikt krijgen een leuke korting van 5% op hun bestelling.
Bovendien hoeven jullie geen verzendkosten te betalen want Annelies brengt de wol gewoon mee naar onze bijeenkomsten.


En dan nu... nog meer goed nieuws!

Annelies geeft 10 bollen katoen weg aan één van onze leden. 
De winnaar kan zelf de kleurtjes kiezen. Kijk alvast eens naar het aanbod.

Je kan deelnemen door simpelweg een reactie achter te laten op dit bericht. Vermeld je naam, lidnummer en waarom je graag wil winnen.

Op 10 oktober maken we de winnaar bekend.

Leuke handwerk ideetjes kan je alvast vinden op de blog 'Vicarno's mama'

Aan allen, SUCCES!

6 opmerkingen:

 1. Sigrid Beeldens lidnummer 23
  Ik zou graag deze bollen katoen winnen omdat ik deze winter ontzettend veel tijd heb om te haken aangezien ik thuis moet blijven vanwege mijn zwangerschap. Ik heb mezelf twee jaar geleden een boek gekocht over haken en heb me een winter bezig gehouden met het experimenteren van mutsen te haken. Voor deze winter heb ik nog geen wol/ katoen in huis, dus zou het wel fijn zijn om ineens 10 bollen te winnen. Dan kan ik 'de draad' terug oppikken van het haken.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Lotte Similon, lidnummer 27
  Ik zou het super vinden om de wol te winnen! Ik ben een beginnende happy hookster :-) Kheb al enkele amigurimi's (gehaakte diertjes) gemaakt voor een mobieltje voor mijn babyzoontje en nu heb ik de haakmicrobe helemaal te pakken! Misschien kan ik met de wol een schattig kruippakje haken?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Veerle Michielsen, lidnummer 21
  Ik zou graag deze wol winnen omdat ik net als mijn zus graag creatief bezig ben. Ik ben dol op het maken van kadootjes, kleine figuurtjes,... Omdat ik voetbal had ik voordien echter niet veel tijd om creatief bezig te zijn. Na een zware blessure en veel revalideren heb ik vandaag te horen gekregen dat ik waarschijnlijk nooit meer mag of kan voetballen. Dat was toch wel een serieuze teleurstelling. DUS ik zou nu de tijd hebben om meer creatief bezig te zijn... en deze mooie give away zou hierbij mooi van pas komen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Anja Onincx, lidnummer 28
  Ik ben sinds een drietal maanden terug beginnen haken en leg me nu toe op het maken van poncho's. Momenteel maak ik voor elk van onze meiden een exemplaar, voor het beste vriendinnetje, voor het buurmeisje,... Ik heb een vriendin die ernstig ziek is en wil er voor haar ook ééntje maken. Ik zag tussen het aanbod al prachtige kleurtjes...
  http://sterretje-sam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Liesje Vdm (mijn naam komt niet zo veel voor dus ik zet hem niet graag volledig op 't net want dan ben ik zo makkelijk te traceren :) ) lidnummer 29

  Ik heb ook een lidnummer nu, jippie! Dus ga ik toch ook mijn kans wagen... Ik heb wel al héél lang niet meer gehaakt, maar dit zou wel dé gelegenheid zijn om er terug mee te beginnen :) En ik heb al superschattige haakseltjes gezien bij een vriendin dus mijn vingers jeuken al :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Nans Peeters lidnummer 14
  Wauw, ben net eens op de site gaan kijken, wat een mooie kleuren en wollekes! Doet een mens spontaan watertanden!
  Ik wil graag winnen omdat ik graag sjaals en mutsen wil haken voor mijn kinderen, die perfect passen bij hun nieuwe winterjassen!
  Groetjes, Nans

  BeantwoordenVerwijderen