zondag 9 oktober 2011

En alles komt op zijn plooi...

Het opzet is geslaagd. Iedereen begint elkaar te leren kennen en de schroom is eraf. De deelnemers gaan bij elkaar ten rade helemaal zoals de oorspronkelijke bedoeling was. Zo plezant om te zien dat we er allemaal betere naaisters en haaksters van worden. 't Was trouwens ook een première. De eerste keer dat we zowel dinsdag als woensdag een editie Schoten Stikt houden. En geslaagd hoor, dankuwel dames.

Mogen we wel vriendelijk verzoeken om je uiterste best te doen om aanwezig te zijn wanneer je je hebt ingeschreven? Deze woensdag waren we helemaal volzet, en van de 25 dames die gingen komen, hebben er 9 op het allerlaatste ogenblik afgezegd. Dat vinden we toch jammer, zeker wanneer je enkele mensen hebt moeten weigeren omdat we volzitten. Begrijp ons niet verkeerd: uiteraard kan er iets tussenkomen, maar wanneer het kan, laat dat ons dan toch liefst zo snel mogelijk weten? Zo kunnen andere ijverige madammen er ook nog bij.

Nog wat sfeerbeeldjes (ook nog van vorige woensdagse Schotense Stikt, is er nog niet van gekomen -schaamschaam)Geen opmerkingen:

Een reactie posten