woensdag 5 oktober 2011

Geslaagde dinsdagavond Schoten Stikt!!!

Wij, de nieuwe dames voor de dinsdagavond, hadden er alvast véél zin in. Al 14 dagen keken we uit naar onze (???) eerste avond en gisteren was het dan zover.

Een grote overrompeling was het niet, maar des te gezelliger was het wel. Iedereen heeft met iedereen gepraat en is wel eens gaan rondkijken wat de ander aan het maken was/is. Zoals op elke avond is er veel getetterd, gelachen en tips uitgewisseld. De overlock was de pineut van de avond. We hebben kennis gemaakt met wat er gebeurd als je vergeet de persvoet naar beneden te zetten of als je net iets te hard aan je stof trekt. Alles loopt vast, draden geraken in de knoei,.. met als gevolg alle draden opnieuw inrijgen en herbeginnen. Leve de beginnersfouten,waar je een uur later al hartelijk om kan lachen en binnen een paar maanden niet meer van bijkomt. Een saaie avond was het geenzins! Op het einde hoorden we zelfs meermaals; volgende dinsdagavond zijn wij terug van de partij, t'was leuk vandaag!!!

Enkele sfeerbeelden:
3 opmerkingen:

 1. De afwezigen hadden ongelijk!
  Bedankt voor de leuke foto's :-D

  Anja
  http://sterretje-sam.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het was inderdaad heel plezant!! Ik tel al af naar de volgende ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. En nog een extra bedankt aan Tinne voor het redden van de overlock :) en het demonstreren hoe we hem moeten inrijgen...

  BeantwoordenVerwijderen