woensdag 14 december 2011

Thema-avond 1 is voorbij.

Nu ongeveer een week geleden gierden de zenuwen door onze lichamen...onze eerste thema-avond. 
Hebben we wel genoeg strijkijzers en strijkplanken klaarstaan? Hoe zal de avond verlopen? Hoeveel flockfolie wordt er per avond gebruikt? Allemaal vragen waar we geen antwoord op hadden. De voorbereiding was er wel, sinterklaas had chocolade en speculaas gebracht. Tevens zorgde hij voor een fixe korting voor onze leden op hun aankoop die avond van flockfolie. 
We begonnen de avond met een grote voorraad vellen en eindigden de avond met een pak minder. Voor de volgende avond moest er terug gewinkeld worden. Sommige kleuren, zoals zwart, wit en rood waren zeer snel verdwenen uit ons tijdelijk gamma. Regelmatig weerklonk de zin "morgen zijn deze kleuren terug in voorraad, als je deze wil kopen kom dan even langs".


Hieronder enkele sfeerbeelden van deze Super-Gezellige Flockavond:


5 opmerkingen:

 1. ze waren allemaal even mooi! voor herhaling vatbaar vond ik.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad!
  En ik heb dan wel niet veel verwezenlijkt de avond zelf, intussen heb ik al een paar heel toffe figuurtjes uitgeknipt uit mijn flockfolie! Geïnspireerd door al dat moois.
  Bij gebrek aan strijkijzer plakken ze wel nog niet op de kledingstukken, hihihi ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wow, wat zien ze er mooinuit! Hoe krijgen jullie er zo veel details in? Knippen jullie de flockfolie?

  BeantwoordenVerwijderen
 4. @ Tine: ja hoor, veel en geduldig knippen en snijden met een cuttermes.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik ben thuis ook nog aan de slag gegaan. De oudste haar Amika t-shirt is DE grote favoriet. Pas uit de was neemt ze hem al om terug aan te trekken. Vandaag op haar verjaardag moest dit natuurlijk ook aan :-)

  BeantwoordenVerwijderen