dinsdag 17 april 2012

Oproep voor een dappere lieve jongen

Er is een lieve jongen, Matthis, die al een tijdje heel moedig strijdt tegen het grote K-monster. Hij is nog maar twee, maar zo sterk, je zou dat moeten zien. Zijn grote zus, mama en papa staan hem altijd bij. Het hele gezin van Matthis verdient ook eens een extraatje. Daarom wordt er een benefiet georganiseerd, worden er events geveild (zoals o.a. twee startersworkshops die door mezelf en Tinne worden gegeven, een vlucht met een sportvliegtuig enz.).

Om nog een kleine duit in het zakje te doen, kwam Tinne met een leuk idee. Willen jullie tegen woensdag 2 mei eens door jullie kasten gaan? Wij verzamelen alles wat je niet meer wil, knoopjes die je nooit van z'n leven zal gebruiken, stofkes waarvoor je geen enkel patroontje vindt, patroontjes waarvoor je geen enkel stofke vindt en ga zo maar door.

Op 2 mei kunnen jullie dan op onze meet&greet met onze sponsors door alle vondsen graaien. Een vrije gift voor je nieuwe schatten kan je in een spaarpot droppen die daar ook zal staan. De opbrengst gaat dan naar die dappere ridder Matthis en zijn gezin.
Alvast bedankt voor je inzet en moeite! We weten al iemand die er heel blij mee zal zijn.

2 opmerkingen:

  1. ik heb al een stapeltje stofjes klaar liggen voor jullie en voor de kleine matthis.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Om eventjes héél stil van te worden, zo'n klein jongetje dat zo'n grote strijd moet leveren.
    Ik zoek ook zo veel mogelijk bijeen tegen 2 mei!

    BeantwoordenVerwijderen