donderdag 3 mei 2012

Een bom...

Dit slaat al onze verwachtingen en hadden we niet durven dromen. Dat alles zo vlekkeloos zou verlopen. Wat een sfeer, ons team draaide als een geoliede machine (en dat voor een club die nog geen jaar draait, als ik even mag). Iedereen wist wat hem te doen stond. De leden en curieuzeneuzen bleven maar toestromen, onze sponsors konden het bij momenten niet bijhouden. Ons wachtlijstje is weer aangegroeid, niet normaal.


Onze naaimachinesponsor Naaimachine-Kliniek Braspennincx vertegenwoordigde een mooie selectie naaimachines van Pfaff, Elna (echt schoon machienekes) en Brother. Hij meldde ons nog dat iedereen die gisterenavond aanwezig was die nog geen lid was, zeker ook de Schoten Stikt korting krijgt, en dit tot 12 mei 2012. Als dat geen goed nieuws is... Dus voor die nog dat extra duwtje nodig hebben: laat dit je over de streep trekken.


Onze sponsor Van Rooy verstomde met haar stand met de Bernina-machines menig toeschouwers. 't Is ook wel een straf machientje. Wat dat allemaal kan, en zo'n schoon steekskes. Van Katoen heeft dat niet voor niets tot haar paradepaardje gemaakt natuurlijk.


En dan onze stoffenkraampjes: Bambiblauw die het net gehaald heeft. De ring van Brussel had bijna roet in het eten gegooid. Gelukkig vlotte het beter dan de radio beloofde, want twee van de drie sponsors was al jammer genoeg. Creadroom kwam van minder ver en hadden ook op tijd alles opgesteld. Zowel Creadroom als Bambiblauw stonden vol enthousiasme en allebei met prachtige stofkes op ons avondje. Ik denk niet dat ik iemand zonder zakje nieuwe prachtige aanwinsten heb zien vertrekken. Ik heb mijn eigen portemoneeke binnenstebuiten gekeerd om elk centje dat erin zat te kunnnen uitgeven. En wat voor schoon stofkes heb ik in de plaats. Heerlijk. Wat we daar weer allemaal mee kunnen doen.


En dan last but not least: ons goede doel. De tafel met afgedankte schatten wat toch wel rijkelijk gevuld. Een aantal zaken schoven over de toonbank. Anja bracht een mooie paspop mee waarop kon worden geboden. De Schotense Stikster die uiteindelijk met de pop naar huis ging, bleeft waken naast bijna nieuwe aanwinst. De opluchting was groot dat niemand boven haar bod ging, en ze vertrok met paspop en... een heel blij gezicht. De hele actie bracht 113.45 euro -op. Dikke pluim voor onszelf. Matthis en je zus, mama en papa, het is jullie van harte gegund!


En, voor diegene die er niet konden bijzijn, zie eens wat jullie allemaal hebben gemist:3 opmerkingen:

 1. Wat een tof verslag en mooie sfeerbeelden. Wij hebben er ook erg van genoten! Groetjes Lore en Jeroen van Creadroom

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een tof verslag en leuke sfeerbelden! Wij hebben er ook erg van genoten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Het was heel tof!! Ik vond het ZOOO spijtig dat ik snel moest vertrekken.

  Trouwens ook leuk om eens de mensen achter de sponsors te ontmoeten :-)

  BeantwoordenVerwijderen