maandag 11 maart 2013

20 maart: opendeur op Schoten Stikt

Vorig jaar hielden we voor het eerst een opendeuravond met onze sponsors. Daar kan je hier het verslag van lezen.



Iedereen was het er over eens dat dat echt wel voor herhaling vatbaar was!

Dus zijn wij heel blij om de tweede editie aan te kunnen kondigen: op 20 maart 2013 kan je in het Cogelshof volop stofjes komen shoppen, naaimachines komen bestuderen, kortom onze sponsors eens van dichtbij leren kennen!!

Er zijn enkele dingen die anders zijn dan op de gewone Schoten Stikt-bijeenkomsten.


  • Ten eerste gaan we die avond niet stikken :-) en de bib zal ook niet beschikbaar zijn.
  • Er is ook slechts 1 bijeenkomst die week. Dus op dinsdag 19 maart is er geen Schoten Stikt.
  • Ook niet-leden zijn welkom! Dus als je vriendinnen hebt die ook graag hun stoffenvoorraad willen aanvullen, dan mogen die zeker meekomen. Een routebeschrijving vinden ze hier.Je kan makkelijk mensen uitnodigen via ons Facebook-"evenement". Je kan daar je aanwezigheid bevestigen, zo hebben wij een beetje zicht op hoeveel mensen we mogen verwachten.
  • Omdat al die rollen stof (en waarschijnlijk ook heel wat bezoekers) wel wat ruimte nodig hebben, zullen we in de grote (sport)zaal beneden zitten en dus niet in ons vaste lokaal op het eerste verdiep.
  • Last but not least... (en dit is niet "anders dan anders"): als lid van Schoten Stikt krijg je korting bij de sponsors! En de korting wordt aan alle aanwezigen gegeven!!


Heel belangrijk: niet alle sponsors zullen bancontact beschikbaar hebben! Breng je budget dus zeker cash mee!!

Als je graag weet welk moois je allemaal zal kunnen bewonderen...











Naaimachine-Kliniek Braspennincx, Julija's Shop, Koekepeertje en ook onze nieuwste sponsors Sjiekebiele en Georgette lieten al weten dat zij aanwezig zullen zijn op 20 maart!!

Georgette geeft voor de gelegenheid 5% korting op patronen en naaigaren, 10% op katoen en jersey, en 20% op flanel, bij de andere sponsors krijg je 10% korting bij aankoop.

1 opmerking: