donderdag 1 november 2012

2013 komt dichterbij...

Nog eventjes en we luiden 2013 in!

We gaan met minstens zoveel enthousiasme 2013 tegemoet.  De 2 teams van Schoten Stikt staken de koppen bij elkaar om van gedachten te wisselen en ideeën te delen.  

Wat blijft er hetzelfde?

We blijven 2 keer per maand dinsdag- en woensdagavond samenkomen in Schoten.  Wij voorzien de overlocks, leuke ideeën in de bib, een knabbeltje, andere leden met een helpende hand of een toffe creatie,...

Wat verandert er?

De geïnteresseerden blijven zich aanbieden waardoor de wachtlijst bijna dagelijks aangevuld wordt.  We willen ons hierdoor niet laten leiden.  

Daarnaast zien we dat er onder onze leden creatievelingen zitten die slechts enkele keren aanwezig waren op onze Schoten Stikt bijeenkomsten.  Misschien hadden zij het zich anders voorgesteld en/of valt het moeilijk te combineren met werk, gezin, andere bezigheden,...  Zij kregen ondertussen van ons een mail. 

Vanaf 2013 nemen we in ons reglement op dat leden minstens 6 keer per jaar op een bijeenkomst van Schoten Stikt aanwezig moeten zijn om zich het jaar daarop (vanaf 2014 dus) met voorrang terug in te schrijven.  We laten hen dit nu al weten en vragen om hierover na te denken. Misschien overwegen enkelen, die niet regelmatig deelnemen,  om hun plekje vrij te laten voor iemand die enthousiast en ongeduldig staat te wachten.  Alvast bedankt om hier even bij stil te staan!

Natuurlijk ben je nog van harte welkom en kan elk lid zich voor 2013 opnieuw met voorrang inschrijven.  Binnenkort starten we met de effectieve inschrijvingen.

Wat nu?

Op de volgende bijeenkomst  (en ook via de blog - zie rubriek 2013 bovenaan) vinden jullie een formulier om opnieuw in te schrijven.  Je kan ook opgeven of je van dag wenst te veranderen.  Hier kunnen we je niets rond beloven, maar we doen ons uiterste best om zoveel mogelijk leden tevreden te stellen.

Als jouw formulier en betaling (40€) binnen zijn dan is jouw inschrijving definitief.  Blijf je op dezelfde dag komen komen dan heb je gegarandeerd een plekje.  In het andere geval laten we jou zo snel mogelijk iets weten. 

We kijken alvast uit naar jullie aanwezigheid en creaties!

Lieve groetjes,

Schoten Stikt

2 opmerkingen:

 1. Hallo dames van Schoten Stikt...

  Wij zijn onlangs zelf ook met een naaibijeenkomst begonnen, in Stabroek. Wat niet echt dicht bij Schoten is, maar toch ook weer niet zo heel ver.
  Wij verzamelen elke 2 weken, op maandagavond, van 19u00 tot 23u00.
  Moesten er bij jullie dus dames uit de boot vallen, die eventueel bij ons willen aanpikken...
  Alle info is te vinden op http://samennaaien.blogspot.com

  Mercikes hé :-)

  BeantwoordenVerwijderen