woensdag 2 januari 2013

Lid worden?!

Al een aantal jaar is handwerk weer helemaal "hip", naar 't schijnt.

Maar wat nog belangrijker is dan hip te zijn ;-) : het is gewoon zo LEUK om iets zelf te kunnen maken, helemaal naar je eigen goesting (of die van de persoon waar je iets voor maakt), volledig naar maat, in je favoriete kleur of stof, een uniek stuk ... en nog leuker als je dat in plezant gezelschap kan doen, waar je een paar uur ongestoord kan voortdoen, maar ook kan tetteren en advies vragen aan de anderen, en van elkaar leren.

Vandaar natuurlijk het succes van de naaiclubkes!

Er bleef de voorbije jaren - zeker in het Antwerpse - echter toch nog wel een, euh, onevenwicht tussen de vraag en het aanbod... We zaten bij Schoten Stikt dan ook - eigenlijk vanaf het begin - met een serieuze wachtlijst. Er werd een 2e dag (de dinsdag) toegevoegd waardoor er dubbel zoveel mensen konden meedoen, maar toch zaten we nog met een wachtlijst van ongeveer 30 man (vrouw ;-) ), wat bij ons ("het bestuur") wel voor wat stress zorgde, en bij de wachtenden voor teleurstelling en ongeduld...

Maar... er kwamen wat nieuwe clubjes bij (kijk maar eens bij het tabblad "Onze zusters"!) dus op verschillende plaatsen in het Antwerpse kan je nu terecht, en voor de jaarwisseling hebben we nog eens bekeken hoeveel plaatsen wij kunnen vrijmaken, en we zijn tot de fijne conclusie gekomen dat we onze wachtlijst volledig zullen kunnen laten vallen!

Er zijn momenteel zelfs nog enkele plekjes beschikbaar. Dus, ben je al lid en heb je een vriendin (of vriend, wie weet) die ook interesse heeft? Of ben je geen lid, maar lees je hier mee en voel je je aangesproken? Grijp je kans en stuur snel een mailtje!Geen opmerkingen:

Een reactie posten