vrijdag 26 april 2013

Een nieuw logo helemaal van ons alleen

Want het is nodig.

Toen Tinne, Elke en Ilse de club oprichtten in het allerprilste begin, hadden we nooit durven dromen wat een ongelooflijk succes dat wel zou worden. We plukten toen een mooi prentje van het internet en fabriceerden er eigenhandig een - ik mag zeggen - geslaagd logo van. 

Wat er minder geslaagd aan was, was dat niet alleen wij dit leuke naaimachientje opsnorden, maar dat andere clubjes, facebookgroepen en zo ook opmerkten dat er een leuk bruikbaar prentje op het internet circuleerde. 
Lang duurde het niet voor wij merkten dat ons eigenste logo niet meer uniek was en stilaan groeit bij ons nu de goesting in iets echt van onszelf. Zoals in't echt.

Het mooiste zouden we het vinden dat dat logo uit Schoten Stikt zou komen, ah ja. Meer van onszelf kan het niet zijn. Vandaar deze oproep.

Al het grafische talent van de club, ja, jij daar ook, ge moet u niet verstoppen. Denk even mee als je wil. 
Zet iets op papier en mail het ons door, wij zijn zo curieus naar waar jullie aan denken. 
Bovendien zou je er wel eens de eeuwige roem van het logo van Schoten Stikt mee kunnen verdienen... en natuurlijk volgt er ook een kleine surprise voor iedereen die actief meedenkt.

Er zijn een aantal details waaraan het logo moet voldoen:

- een witte achtergrond met maximum twee kleuren in het logo
- duidelijk omvattend waar onze club voor staat

Graag jullie reacties voor 1 juni, want dan sluiten we ons verzoekje af. 
We zijn zo benieuwd naar jullie inzendingen, want we hopen zo erg op een logo vanuit de club zelf. Kei-kei-bedankt alvast!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten