zaterdag 6 april 2013

Thema-avond: juffencadeaus!

Onze opendeur is nog maar net achter de rug en we staan al met een volgend voorstel voor je klaar, zeg nu nog dat je niet bij 't fijnste clubje van het land zit! ;-)


Voorstel?

Op dinsdag 21 mei (19.30u-22u) staan we voor je klaar met een thema-avond rond juffencadeautjes (mooi op tijd voor het einde van het schooljaar)!

We bieden maar liefst 4 workshops aan en zorgen voor een spieketalage, dat laatste houden we nog wat mysterieus maar laat ons zeggen dat we je daarmee willen prikkelen...

Workshops?

Je kan je als lid van Schoten Stikt hiervoor inschrijven:

Workshop PENNENZAK: een rits inzetten wordt na deze workshop kinderspel, je leert het immers onder begeleiding en in kleine groep aan de hand van een pennenzak. Je zorgt zelf voor het materiaal, wat je nodig hebt, krijg je nog op papier bij je inschrijving.

Workshop TAS: niemand heeft ooit tassen genoeg, toch?! In dit klein groepje maak je onder begeleiding een nieuw en origineel exemplaar, je neemt nadien het patroon en een korte uitleg op papier mee om aan bandwerk te kunnen beginnen. Reken erop dat je voor deze workshop wat voorbereidend werk hebt, wat dat juist inhoudt, geven we je mee bij je inschrijving.

Workshop STEMPEL IN BEKLEDE DOOS: omdat we verder durven kijken dan ons naaimachine! Moedig ga je aan de slag met gutsen om je eigen (weggeef) stempel te ontwerpen, wij staan klaar met tips en tricks. Geen cadeau zonder verpakking vandaar dat je hier een eenvoudig doosje kan leren bekleden, de kers op de taart als het ware.

Workshop VERJAARDAGSENSEMBLE: elke juf zet graag jarige kinderen in de bloemen en dankzij deze workshop kan jij ervoor zorgen dat ze dat in stijl kan doen. Maak zelfstandig met onze handige stappenplannen een vlaggenlijn of omkeerbare kroon of een broche (of maak ze alledrie), er staan twee kenners permanent als hulplijn ter beschikking.

Vanzelfsprekend kan je die avond ook gewoon vrij stikken, hou er wel rekening mee dat er geen overlocks en bibliotheek ter beschikking staat, we hebben alle mensen en tafels immers nodig voor de workshops.

Let op!! Er is die week geen woensdagbijeenkomst!

En hoe schrijf je in?

Op komende bijeenkomsten 16 en 17 april kan je ENKEL VOOR JEZELF ter plaatse inschrijven voor je workshop naar keuze. De plaatsen daarvoor zijn netjes verdeeld onder dinsdag en woensdag maar ze zijn beperkt, wie zich eerst (19.30u) aanbiedt heeft de meeste keuze. Nadien worden de nog vrije plaatsen per mail opgevuld, volg de blog en facebook om op de hoogte te blijven!
Bij je inschrijving krijg je huiswerk mee naar huis, een blaadje met daarop wat je voor die workshop moet meebrengen/doen. We rekenen erop dat je die avond ook daadwerkelijk de workshop volgt en STIPT op tijd aanwezig bent.We kijken uit naar een avondje bedrijvigheid en een hele hoop gelukkige juffen tegen het einde van het jaar, kortom; wij hebben er alvast zin in, en hoe zit dat bij jou?

2 opmerkingen:

 1. Ohh, eerst niet kunnen kiezen tussen de workshops en dan de datum checken. :(
  Wij zijn dan net een weekje er tussen uit. Zo spijtig!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ooh, echt jammer!! Maar ja, een weekje er tussenuit is natuurlijk ook fijn :-)

   Verwijderen