donderdag 18 april 2013

Thema-avond Juffencadeautjes!


Voila, de kop is eraf! De inschrijvingen voor onze workshops op dinsdag 21 mei werden afgelopen bijeenkomsten geopend en aardig ingevuld. Wij zijn blij om jullie enthousiasme!

Vanaf nu kan je voor de overgebleven plaatsen je inschrijven via mail. Je stuurt een mailtje naar schotenstikt@hotmail.com met daarin je naam en de workshop waar je je voor wil inschrijven. 
(Voor alle duidelijkheid: enkel leden van Schoten Stikt kunnen zich inschrijven!)
Aangezien we het aantal nog beschikbare plaatsen wekelijks in een blogpost updaten, kan het zijn dat je mail toekomt wanneer de workshop toch al volzit, je bent dus pas zeker van je plaats als je van ons een bevestiging met daarin 'je huiswerk' terugkrijgt! Uiteraard verlopen de inschrijvingen volgens het toekomen van de mails.
Dit zijn, voorlopig, de nog beschikbare plaatsen:
5 plaatsen bij de Workshop TAS: niemand heeft ooit tassen genoeg, toch?! In dit klein groepje maak je onder begeleiding een nieuw en origineel exemplaar, je neemt nadien het patroon en een korte uitleg op papier mee om aan bandwerk te kunnen beginnen. Reken erop dat je voor deze workshop wat voorbereidend werk hebt, wat dat juist inhoudt, geven we je mee bij je inschrijving.5 plaatsen voor Workshop STEMPEL IN BEKLEDE DOOS: omdat we verder durven kijken dan ons naaimachine! Moedig ga je aan de slag met gutsen om je eigen (weggeef) stempel te ontwerpen, wij staan klaar met tips en tricks. Geen cadeau zonder verpakking vandaar dat je hier een eenvoudig doosje kan leren bekleden, de kers op de taart als het ware.17 plaatsen voor Workshop VERJAARDAGSENSEMBLE: elke juf zet graag jarige kinderen in de bloemen en dankzij deze workshop kan jij ervoor zorgen dat ze dat in stijl kan doen. Maak zelfstandig met onze handige stappenplannen een vlaggenlijn of omkeerbare kroon of een broche (of maak ze alledrie), er staan twee kenners permanent als hulplijn ter beschikking.
De workshop PENNENZAK is volzet.Voor alle duidelijkheid, er gaat géén bijeenkomst door op woensdag 22 mei, iedereen is welkom in de workshops op de thema-avond op dinsdag 21 mei, maar ook mensen die gewoon hun eigen ding willen doen. Hou er wel rekening mee dat er die avond geen overlocks of bib ter beschikking staat.
Over een week volgt een nieuwe update over de beschikbare plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten