maandag 10 juni 2013

Verslag juffencadeau-avond

Onder het motto "beter laat dan nooit" krijgen jullie nog een verslagje van de thema-avond van 21 mei.

Er werden 4 workshops georganiseerd waar onder deskundig toezicht van een aantal lieve juffen (gelegenheidsjuffen en sommigen ook in het dagelijks leven ;-) ) verschillende juffencadeaus gemaakt konden worden. Zo kon je een heel mooie, omkeerbare tas maken bij juffen Christ'l en Anja.Onder begeleiding van juffen Petra en Anke kon je eens iets helemaal anders doen: zij toonden je hoe je te werk gaat als je zelf een stempel wil maken, én hoe je een doosje mooi met stof kan bekleden om die stempel in te verpakken!


Juf Naomi deelde haar tips & tricks om een superleuke verjaardagskroon (omkeerbaar, of course) en een vlaggenlijn te stikken, voor een verjaardagsensemble dat in elke klas zeker van pas komt om een jarige in de bloemetjes te zetten.

En juf Elke legde 10 leergierige stiksters uit hoe je een pennenzak moet maken. En niet zomaar een pennenzak maar eentje voor perfectionisten! Helemaal mooi afgewerkt zonder "flapjes" binnenin.


Wie nog meer inspiratie wilde opdoen om eind juni een fijn geschenkje te kunnen afgeven, kon zijn (haar) ogen de kost geven bij onze "spieketalage", waar nog tientallen kleine, grotere, makkelijke, moeilijkere, snelle en iets minder snelle projectjes stonden uitgestald.


Nog enkele sfeerbeelden van de avond:


Wij vonden het weer een erg geslaagde (thema)avond! Dus hopelijk jullie ook! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten