woensdag 5 februari 2014

Thema-avond: Kams(ch)naps!!

Kennen jullie Kamsnaps al?

Het zijn een soort drukknoopjes, dus je kan ze voor vanalles en nog wat gebruiken: allerlei babykleertjes, zoals kruippakjes en babyjasjes, maar ook voor tassen en portemonneetjes, slabben, een stoffen kroon, de sluiting van een superhelden-cape, om een fopspeenkoord aan de buggy te bevestigen, en nog veel, véél meer

Hier zie je enkele voorbeeldjes van babykleertjes gemaakt door "onze" Tinne:


Kijk ook eens hier bij Elisanna naar de tasjes die zij afwerkt met kamsnaps.

Wat deze snaps zo geweldig maakt: ze zijn echt erg makkelijk in gebruik (je hoeft er niet met een hamer op te kloppen, oef ;-) ) en bestaan in enorm veel kleuren waardoor je altijd wel een kleur vindt die perfect past bij je stof. Ze zien er ook langs binnen en buiten mooi uit door het "kapje" er op.

Simpel én mooi dus, snap je? *wink wink* ;-)

Bij onze sponsor Stoffe & Koffe zijn ze al lang fan van deze handige snaps. En samen met hen hebben we speciaal voor jullie een superleuke thema-avond gepland volgende keer, op woensdag 19 februari!

Jullie krijgen de nodige uitleg over de snaps, én de Kamsnaptang en snaps zullen ook meteen te koop zijn aan een extra mooie prijs!!

Een kamsnaptang zal je al voor 17,50 euro kunnen kopen (dat is -20%!), kamsnaps 15 cent per stuk (i.p.v. 20 cent, dus 25% korting), en voor 50 kamsnaps betaal je slechts 7 i.p.v. 7,5 euro! (Vergeet geen cash geld mee te brengen want er is geen bancontact.)

Om er helemaal een leuke kam-SCHNAPS-avond van te maken, bieden we liefhebbers ook een glaasje schnaps (jenever) aan!

Ik maak alvast een kamsnaptangvormig plekje vrij op mijn naaitafel ;-)

Je kan natuurlijk ook volop gewoon vrij stikken zoals op andere Schoten Stikt-bijeenkomsten!  Misschien een projectje dat je dan ineens kan afwerken met je nieuwe Kamsnaptang?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten