zaterdag 5 september 2015

Maandag om 19u30...

Zalig weertje is het, niet?! Naaiweertje toch zeker ;-) wij hebben er superveel zin in...

Nu maandag om 19u30 verwachten we jullie, "oude" en ook een heel aantal nieuwe leden, op onze eerste Schoten Stikt van het werkjaar 2015-2016.

Er kan uiteraard al gewoon gestikt (gehaakt, gebreid, ...) worden, maar we zullen ook even klinken op de nieuwe start en voor de nieuwe leden zal de nodige info gegeven worden (natuurlijk ook nuttig als opfrissing voor de anciens).

De lidkaarten en kaartjes met kortingscodes van onze sponsors zullen ook uitgedeeld worden aan de leden die volledig in orde zijn met hun inschrijving.
Als je dus je lidgeld nog niet betaald hebt, vergeet dan zeker niet om nog even langs de bank te gaan - je kan cash betalen (of eventueel een betalingsbewijs meebrengen, als je betaling pas vrij recent is uitgevoerd.)

Tot slot nog een tip voor wie geen enkel Schoten Stikt-nieuwtje wil missen: abonneer je via het vakje boven in de rechterkolom op onze blogberichten!
Snel even je mailadres intikken, "submit" klikken en wij houden je op de hoogte van alle nieuws bijvoorbeeld over thema-avonden, sewalongs, giveaways, ...

Tot maandag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten