maandag 11 januari 2016

Workshopdag op zondag 21 februari!


Opgelet: spijtig genoeg hebben we wegens onvoldoende inschrijvingen moeten beslissen om de workshopdag te annuleren! Wie zich al had ingeschreven voor een workshop, zal door de lesgever gecontacteerd worden. 


Een halve of zelfs hele dag in fijn gezelschap naaien of haken, klinkt dat niet heerlijk? 
Blokkeer snel zondag 21 februari 2016 in je agenda... die dag kan je in "onze" refter in Sint Cordula (ingang en parkeren via Wilgendaalstraat) workshops komen volgen bij een aantal van onze geweldige sponsors!

Een haarband haken, een rok op maat tekenen, een tas, een kinderrokje, ... zowel beginners als meer gevorderde stiksters vinden vast iets naar hun goesting in ons aanbod! Je kan in de voormiddag of in de namiddag komen, of 2 workshops combineren, of gewoon 1 langere workshop volgen van een hele dag...

Belangrijk: deze workshops zijn ook toegankelijk voor niet-leden dus een geweldige kans om samen met een vriendin, mama, zus, ... te komen die geen lid is van Schoten Stikt!

Voor onze leden voorzien we natuurlijk wel een voordeel: Schoten Stikt geeft jullie 20% korting! (Om praktische redenen betaal je bij inschrijving wel dezelfde prijs, maar de leden krijgen op de dag van de workshop het bedrag van de korting gewoon cash terugbetaald door ons!) 

Als je wil, zorgen wij voor een broodje voor 's middags: 's morgens zal er een lijstje liggen waar je je bestelling op kan noteren, wij gaan de broodjes dan tegen de middag halen. 
De broodjes zijn gewoon apart te betalen de dag zelf. Als je wil, mag je ook zelf je boterhammen meebrengen natuurlijk.

We voorzien wat koekjes en knabbeltjes zoals jullie van ons gewend zijn! Er zal ook koffie, thee, bruis- en plat water zijn voor de deelnemers. 

We denken jullie een heel fijne dag te kunnen aanbieden met dit concept!
Wil je inschrijven voor een workshop (of 2)? De inschrijvingen en betaling verlopen gewoon via de sponsors zelf. Klik door op onderstaande linkjes voor meer informatie en voor de inschrijvingen!

9u30-16u: Amsterdamtas door Stoffe & Koffe -  42 euro (en korting op je materiaal als je het bij hen aankoopt, meer info zie link!)

9u30-12u30: Beginnersworkshop (kinderrokje of tas, meer info hier) door Olive - 40 euro incl. materiaal

9u30-12u30: Patroontekenen rok op maat door Hotstof - 35 euro

9u30-12u30: Haarband haken door Madam Woll - 28 euro incl. wol & haaknaald

13u-16u: Beginnersworkshop (kinderrokje of tas, meer info hier) door Olive - 40 euro incl. materiaal

13u-16u: Hippe tieners (minimumleeftijd 10j) draagtas door Hotstof - 35 euro 


3 opmerkingen:

  1. Een vraagje ... Is er ook ruimte om een dagje te komen stikken? Of enkel om workshops te volgen ?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 21 februari reserveren we uitsluitend voor workshops. Maar de dag erna, op maandag is 't weer gewoon stikken.

      Verwijderen