maandag 20 juni 2016

27/06/2016 = potluck + opendeur !!!

Net voor de laatste bijeenkomst hebben wij voor jullie nog enkele belangrijke nieuwtjes!

Wij nodigen op 27 juni alle geïnteresseerden uit.  We houden een opendeurdag voor iedereen die erover denkt om lid te worden, maar nog twijfelt.  Breng je vriendin,buurvrouw of collega mee.

Kom jij eens kijken hoe onze bijeenkomsten eraan toe gaan?  Snuif jij de sfeer op van onze toffe naaiclub.  Snuffel in onze bibliotheek met magazines en boeken.  Ontmoet andere stiksters en bewonder elkaars creaties.  Dit is het moment om de knoop door te hakken en je lidmaatschap in orde te brengen zodat jouw pekje voor 2016-2017 verzekerd is. Op die manier kan jij gerust op vakantie vertrekken en zien wij elkaar weer op 5 september voor de eerste bijeenkomst van het nieuwe werkjaar!



En last but not least...  Naar gewoonte voorzien wij de laatste bijeenkomst ook bubbels en een alcoholvrij drankje.  We nodigen jullie uit om iets lekkers mee te brengen voor onze potluck!  Verras jij de andere leden en ons met iets hartig of zoet?  Je hoeft geen grote portie te voorzien zodat op het eind van de avond geen tafel vol lekkernijen overblijft.




Wij hebben er alvast zoooooveeel zin in.
Hopelijk jullie ook!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten