maandag 25 juli 2016

Bib in een nieuw kleedje :-)

De bibliotheek van Schoten Stikt is één van onze troeven.  We zijn nog fierder nu ze digitaal registreert en ook nog eens in een nieuw kleedje steekt!

Tijdens het komende werkjaar kunnen jullie onderstaande magazines bij ons ontlenen:

  • Burda Style (12x/jaar)
  • Burda Plus (2x/jaar) - nieuw !!!
  • La Maison Victor (6x/jaar)
  • Knipmode (12/jaar)
  • Knippie (6x/jaar)
  • Be Trendy (2x/jaar) - nieuw!!!
  • Ottobre (4x/jaar kids en 2x/jaar woman)

Jullie zien het, er zijn verschillende nieuwe magazines te ontlenen vanaf 5 september 2016.  

Onze bib in een nieuw kleedje!

Om iedereen de kans te geven om nieuwe boekjes te ontlenen passen we het reglement van de bib een beetje aan.  Vanaf het werkjaar 2016-2017 kunnen de meest recente edities van bovenstaande magazines gedurende de eerste maand slechts 1 week ontleend worden.  Dit geeft jullie de tijd om het patroon over te tekenen en de werkbeschrijving te kopiëren.  Kan je niet aanwezig zijn op de volgende bijeenkomst?  Dan vragen we jou om het magazine te bezorgen aan iemand van onze bestuursleden (Anja, Kim, Lies of Tamara).  Op die manier hopen we alle leden ten volle te laten meegenieten van alle pareltjes uit onze bib!

De meest recente nummers van alle magazines vinden jullie bovenaan de kast.

We gaven alle boeken, magazines en patronen een uniek nummer.   

Bovendien digitaliseerden we onze materialen uit de bib.  Onze tablet gebruiken we naast de inschrijvingen nu ook om materialen te ontlenen.  Laat ons weten welke materialen je wil ontlenen.  Wij noteren het voor jou en laten je weten wanneer je het moet inleveren. We hanteren nog steeds een maximum van 3 materialen per lid om te ontlenen.

Naast de boeken en magazines voorzien we ook een map met voorbeelden van de voorbije Sew Alongs.  Deze eenvoudige projecten met duidelijke fotohandleiding lijken ons ook interessant voor de deelnemers van de Start To Sew.

Let wel op!  Je dient de ontleende materialen nog steeds persoonlijk binnen te brengen zodat we even kunnen checken of alles volledig is voor we het opnieuw in de bib zetten.  Op die manier komen we later niet voor verrassingen te staan.Met het snuisteren in al de magazines en boeken werden onze naaikriebels aangewakkerd...
Wij hebben er alvast zin in om er vanaf 5 september opnieuw volop tegenaan te gaan!


Onze bib zoals ze was


Geen opmerkingen:

Een reactie posten