maandag 16 januari 2017

23/01/2017 Sew along Vlindertrui

Hierbij nog onze beste wensen voor 2017.
We klonken vorige week al met onze aanwezige leden op een creatief jaar vol toffe ideeën en vele gezellige naai-momenten!

Vanavond is jullie laatste kans om het patroon voor de vlindertrui over te nemen als je op voorhand je stof thuis wil knippen.

Op 23 januari 2017 organiseren we voor jullie de eerste Sew Along van 2017.  We gebruiken hiervoor het patroon van de vlindertrui Lieve van Pieke Wieke.

http://blog.piekewieke.be/nl/home/

Nog enkele tips:

  • Denk eraan om je stof zeker op voorhand te wassen en evt in de droogkast te stoppen.
  • Leg voor je de stof knipt een goed passend t-shirt op het patroon om te checken of het breed genoeg is.  Het patroon van de vlindertrui is beschikbaar in 1 maat, je kan het vlot aanpassen.
  • Check ook even de lengte van je trui.  Hou er wel rekening mee dat er nog een brede boord aan gezet wordt.
De trui kan volledig met de overlock in elkaar gezet worden.  Een naaimachine heb je niet nodig.  Heb je een eigen overlock breng deze dan zeker mee om lange wachtrijen aan de 4 overlocks van Schoten Stikt te vermijden.

De aanwezige leden krijgen van ons een rolletjes pailletten in zilver, goud of zwart om bv de vlindertrui nog te pimpen.  Voorbeelden hiervan vind je volop op internet of in de winkels...

We kijken er al naar uit om jullie vanavond, volgende week en de komende bijeenkomsten in de watten te leggen en er opnieuw toffe avonden van te maken.

Op 13 februari 2017 organiseren we ook iets speciaal!  We doen een Secret-Valentine voor onze leden.  Meer info hierover in een volgend blogbericht.  Hier lichten we al wel een tipje van de sluier op...

Anja, Kim, Lies en Tamara
het Schoten Stikt Team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten