donderdag 16 februari 2017

Geslaagde Secret Valentine - 1ste editie

Maandag 13 februari organiseerden we voor de eerste keer onze Secret Valentine <3

We nodigden onze leden uit om een zelfgemaakt kadootje mee te brengen.  Vanuit Schoten Stikt hadden we ook pakjes voorzien.  Hoe alles verdeeld zou worden was nog een verrassing.

De opkomst was niet massaal.  Was het drempelvrees, ziektekiemen, drukke agenda's,...?  We lieten het niet aan ons hart komen en genoten van de gezellige sfeer.

We vinden het fantastisch dat alle aanwezige leden hebben deelgenomen aan onze Secret Valentine. Om 20u werden de kadootjes tentoon gespreid.  Ieder van jullie had tijd noch moeite gespaard om origineel, knap en creatief uit de hoek te komen!


Iedereen kreeg 2 bingokaarten en een volle rij betekende kadootjestijd.  Opperste concentratie om de juiste nummers weg te kruisen op de kaarten.  

En toen was het zover...  Katrien was de eerste winnaar.. BINGO!  Onder het kritisch oog van de jury ;-) werd haar kaart gecontroleerd en na goedkeuring mocht zij als eerste uit de tafel haar Valentijnskadootje kiezen.  Zij koos een toffe tas.  Eén na één kwam iedereen aan de beurt.  Sommigen ontdekten plots dat zij toch in de prijzen vielen en een Bingo! over het hoofd zagen.  Anderen riepen even mee voor de buurvrouw zodat we de Bingo! zeker niet misten.   Er is dus ook héél wat afgelachen.  Lieve moest veel geduld oefenen, maar kwam als laatste aan de beurt om een kadootje te kiezen.
vlnr: Anja, Katrien, Hedwig, Chris en Suzanne

Opperste concentratie en onze strenge juryOndertussen lagen die Schoten Stikt kadootjes nog onaangeroerd bij onze leden.  Er werd al eens mee gerammeld, ze werden gewikt en gewogen.  Als afsluiter opende iedereen deze presentjes en is nog enkele naaigadgets rijker.

Extra kadootjes van Schoten Stikt voor onze leden

Slotconclusie: we vonden het meer dan geslaagd en hopen dit volgend jaar met nog meer leden te kunnen overdoen :-)  Deel gerust jullie kadootjes, ervaringen en ideëen.

Onze fantastische Valentijnsleden

Happy Valentine <3

Anja, Kim, Lies en Tamara
het Schoten Stikt Team

Geen opmerkingen:

Een reactie posten