maandag 3 juli 2017

Vakantie!

Onze laatste bijeenkomst van het werkjaar 2016-2017 was er weer eentje om niet snel te vergeten!

We genoten van jullie outfits.  Zelfgemaakte jurken, bloesjes, rokken, broeken en t-shirts werden (terecht) met veel fierheid gedragen en getoond!

Als Schoten Stikt Team werden we ook verrast met enkele leuke kadootjes.  We hadden dit niet zien aankomen, verwacht(t)en het niet, maar appreciëren het zeer zeker!  Dankjewel :-)

Als kers op de taart trakteerden we de aanwezigen op een lekker ijsje.  Dat het smaakte kan je zien op deze leuke foto-collage.

Voor een deel van onze leden betekent vakantie net extra tijd om te naaien (count me in).  Deze laatste bijeenkomst was misschien een boost met veel inspiratie van al dat moois.  Een ander deel zet de naaimachine even aan de kant en geniet van andere zaken.  Waar je ook voor kiest... geniet met volle teugen van de komende 9 weken.  


Hou zeker onze blog in de gaten want we hebben opnieuw 2 nieuwe sponsors en lichten al een tipje van de sluier op van onze planning voor het komend schooljaar.  Nieuws hierover vinden jullie binnenkort hier en op onze FB-pagina.

Fijne vakantie lieve leden!

Anja, Kim, Lies en Tamara
het Schoten Stikt Team


Geen opmerkingen:

Een reactie posten