zondag 10 september 2017

Nog 1 nachtje slapen

Nog 1 nachtje slapen en dan start de tweede editie van onze Start To Sew.  Lieve van Studio Olive en Lieve van Pieke Wieke begeleiden gedurende 6 avonden beginnende naaisters.  Op die manier maken ze 6 projecten en leren de kneepjes van het vak.

We verwachten jullie, onze deelnemers aan de Start To Sew, om half 8!Onze leden die aanwezig waren op de eerste editie vernamen al dat het Schoten Stikt Team dit werkjaar bestaat uit Anja, Kim en Tamara.  Lies is nog lid van onze leuke naaiclub, maar het lukt haar niet meer om de extra zaken als bestuurslid te combineren met haar priv√©leven.  Lies zorgde nog voor een toffe Sew Along en werkte mee ons programma uit voor ons nieuwe werkjaar.  We willen Lies bedanken voor al haar inzet gedurende de afgelopen 6 jaar.  Ze was erbij vanaf het begin en zette haar schouders mee onder de Schoten Stikt in zijn nieuwe vorm.  Een grote dankjewel Lies!

We merkten vorige week al dat we kunnen rekenen op jullie helpende handen en bereidwillige medewerking in het opstellen en opruimen.  Dat was voor ons opnieuw hartverwarmend.  We geloven erin dat onze leden elke maandag afwisselend een handje toesteken.  Op ons bord vinden jullie het lijstje met de taken.  Noteer je jouw naam als we op jouw hulp mogen rekenen?  Alvast een dikke merci!
Tamara, Anja en Kim (Schoten Stikt Team v.l.n.r.)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten