maandag 25 juni 2018

Start To Sew - editie nr 3


Heb je een buurvrouw, vriendin of collega die (nog) niet kan naaien, maar staat te poppelen om achter haar naaimachine te kruipen?  Goed nieuws want wij bieden vanaf september 2018 opnieuw een workshop aan voor beginners, onze Start To Sew of kortweg STS!

Pieke Wieke en Olive zullen dit voor het derde jaar op rij organiseren, coördineren en begeleiden. Deze dames hebben ervaring in het begeleiden van beginnende naaisters en leren jullie met veel plezier de kneepjes van het vak.

In 7 avonden leer je via leuke projecten diverse technieken zoals werken met katoen, tricot, boordstof, rits, biais, paspel,.... Je maakt bv je eigen vlaggenlijn, toilettas/pennenzak, strandtas, t-shirt en sweater.

De lesgevers zorgen voor deskundige uitleg, handleiding en patroon.

Wat heb je nodig:

  • een eigen naaimachine en toebehoren;
  • een flinke dosis goesting;
  • initiatief en durf om na de workshops zelf aan de slag te gaan.
Praktisch:
  • je betaalt slechts €70 voor 7 lessen + €70 inschrijvingsgeld voor Schoten Stikt -  let op dit dien je onmiddellijk bij inschrijving te betalen!  Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn dan gaan de vrije plaatsen naar de leden die betaalden.;
  • Noteer alvast 10/9, 1/10, 22/10, 12/11, 3/12, 7/1 en 28/1 van 19u30 tot 22u00 in je agenda;
  • Zorg dat je 3/9 ook op post bent om kennis te maken met de lesgevers en de andere deelnemers. Je krijgt dan bijkomende informatie voor de workshops zodat je de week nadien goed voorbereid van start kan gaan.
We hielden rekening met de bedenkingen en suggesties vanuit de vorige reeks.

We voegden 1 les toe aan de reeks.

Bovendien werden de lessen meer verspreid in de tijd. Op die manier heb je meer ruimte om deel te nemen aan onze activiteiten, vrij te stikken of je project verder af te werken of nog eens over te doen zodat je de geleerde technieken kan herhalen.

Bij elk project wordt een uitgebreide fotohandleiding voorzien.

Zo ben je na deze 7 workshops al een heel eind ver om de rest van het schooljaar je eigen creativiteit te ontplooien thuis en op onze bijeenkomsten.

Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt.&

Geen opmerkingen:

Een reactie posten