donderdag 27 juni 2019

Schoten Stikt editie 4


Heb je een buurvrouw, vriendin of collega die (nog) niet kan naaien, maar staat te poppelen om achter haar naaimachine te kruipen?  Goed nieuws want wij bieden vanaf september 2019 opnieuw een workshop aan voor beginners, onze Start To Sew of kortweg STS!

Lieve van Studio Olive zal dit jaar de volledige reeks STS organiseren, coördineren en begeleiden. Ze heeft ervaring in het begeleiden van beginnende naaisters en leert jullie met veel plezier de kneepjes van het vak.

In 7 avonden leer je via leuke projecten diverse technieken zoals werken met katoen, tricot, boordstof, rits, biais, paspel,.... Je maakt bv je eigen vlaggenlijn, toilettas/pennenzak, strandtas, t-shirt/sweater en rimpelrok

De lesgever zorgt voor deskundige uitleg, handleiding en patroon.

Wat heb je nodig:

  • een eigen naaimachine en toebehoren. Let op! we gaan ervan uit dat je weet hoe je machine werkt dus oefen thuis wat of vraag info bij de handelaar waar je je machine kocht.
  • een flinke dosis goesting;
  • initiatief en durf om na de workshops zelf aan de slag te gaan.
Praktisch:
  • je betaalt slechts €70 voor 7 lessen + €70 inschrijvingsgeld voor Schoten Stikt -  let op dit dien je onmiddellijk bij inschrijving te betalen!  Als er meer inschrijvingen dan beschikbare plaatsen zijn dan gaan de vrije plaatsen naar de leden die betaalden.;
  • Noteer alvast 9/9, 30/9, 21/10, 18/11, 02/12, 06/01 en 20/01 van 19u30 tot 22u in je agenda;
  • Zorg dat je 2/9 ook op post bent om kennis te maken met de lesgever en de andere deelnemers. Je krijgt dan bijkomende informatie voor de workshops zodat je de week nadien goed voorbereid van start kan gaan.
We hielden rekening met de bedenkingen en suggesties vanuit de vorige reeks. We voegden eerder al 1 avond toe aan de reeks. De lessen zijn opnieuw meer verspreid in de tijd. Op die manier heb je meer ruimte om deel te nemen aan onze activiteiten, vrij te stikken of je project verder af te werken of nog eens over te doen zodat je de geleerde technieken kan herhalen.

Bij elk project wordt een uitgebreide fotohandleiding voorzien.

Zo ben je na deze 7 workshops al een heel eind ver om de rest van het schooljaar je eigen creativiteit te ontplooien thuis en op onze bijeenkomsten.

Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten