zaterdag 18 juni 2011

Schoten stikt in ‘t echt

De eerste Schoten Stikt is een feit. De opkomst was onverhoopt groot, en iedereen had leuke projectjes bij, of hadden alleszins al een hoop inspiratie bij om tot een goed plan te komen. De avond vloog voorbij, en al die naarstige dames hebben in die tijd toch wel wat afgewerkt.

De eerste rok in de geschiedenis van Schoten Stikt, check:Sjakossen, Zsazsa/Tante Hilde rokjes rolden vanonder de naaimachine, potlodenrollen vervolmaakten zich als vanzelf en ook de hakers crocheteerden met engelengeduld hun ambities ineen. Zelfs het veel moeilijkere verstelwerk waar ik mij niet aan durf te wagen kwam aan bod.

U hoort het: iedereen goed vertegenwoordigd, wij dik content.

Vele mensen vroegen ons waarom we de activiteit niet twee keer in plaats van éénmaal laten doorgaan. Geen betere motivatie dan zo'n opmerkingen! We zijn hier zwaar over aan 't nadenken, dus hou de site goed in het oog, het zou kunnen dat er wijzigingen komen in planning. Ook de startersworkshop is heel snel volzet. Met de eerstvolgende plaatsen pas in november, staat dit ook op het lijstje om te overpeinzen. Het blijft ook dan aangewezen om je in te schrijven voor elke bijeenkomst. Zo kunnen wij alles afstemmen met het aantal verwachte aanwezigen.

Aan alle aanwezige, enthousiaste Schotense Stiksters, een SUPERmerci.

2 opmerkingen:

  1. Amai, en dat het gezellig was! En die twee keer in de maand, ik ben ook fan!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ja, super gezellig! ben ook absoluut voor die 2 keer in de maand... want met al ons getetter doen wij er 2 keer zo lang over! :-)

    BeantwoordenVerwijderen