donderdag 1 juni 2017

Inschrijving 2017-2018


In het werkjaar 2017-2018 zetten we de nieuwe wind en frisse ideeën voor onze gezellig naaiclub verder. We kregen van jullie, onze leden, veel enthousiaste medewerking en fijne respons op de nieuwe initiatieven zoals de Secret Valentine, Happy Birtday (to a friend),...

We behouden de oude vertrouwde zaken zoals onze gezellige naaiavonden op maandag met een knabbeltje, de overlocks, de bib en op tijd en stond een sew along.


Maar…
Heb je een buurvrouw, vriendin of collega die (nog) niet kan naaien, maar staat te popelen om achter haar naaimachine te kruipen?  Goed nieuws want wij bieden vanaf september 2017 opnieuw een workshop voor beginners aan, de Start-to-Sew!


Nog niet alle ideeën vonden hun uitwerking. Misschien lukt het ons komend werkjaar om hier (meer) op in te zetten:
  • we richten een 'stoefferkeshoekje' in;
  • we zetten nieuwe items uit de bib meer in de kijker;
  • we informeren jullie vaker via mail en Facebook;
  • we geven af en toe naaitips;


We kijken er alvast naar uit om jou te verwelkomen voor het werkjaar 2017-2018.  We behouden het lidgeld van €70 voor het ganse schooljaar.  De bijeenkomsten blijven ook op maandag van 19u30 tot 22u00 op dezelfde locatie.


Let wel op! Ons banknummer wijzigde vorig jaar dus overschrijven doe je op BE31 9731 5597 8155 met vermelding van je naam.


Vul je dit document in om ons de nodige gegevens te bezorgen?


Tot binnenkort!


Creatieve groetjes,


Anja, Kim, Lies en Tamara
Schoten Stikt TeamGeen opmerkingen:

Een reactie posten