donderdag 1 juni 2017

Start-to-Sew - editie 2


Heb je een buurvrouw, vriendin of collega die (nog) niet kan naaien, maar staat te poppelen om achter haar naaimachine te kruipen?  Goed nieuws want wij bieden vanaf september 2017 opnieuw een workshop aan voor beginners!

Pieke Wieke en Olive reageerden meteen heel enthousiast op ons voorstel van deze 2de editie en zetten hun schouders opnieuw onder dit project. Deze dames hebben ervaring in het begeleiden van beginnende naaisters en leren jullie met veel plezier de kneepjes van het vak.

In 6 avonden leer je via leuke projecten diverse technieken zoals werken met katoen, tricot, boordstof, rits, biais, paspel,.... Je maakt bv je eigen vlaggenlijn, strandtas en t-shirt.

De lesgevers zorgen voor deskundige uitleg, een handleiding en een patroon.

Wat heb je nodig:

  • een eigen naaimachine en toebehoren;
  • een flinke dosis goesting;
  • initiatief en durf om na de workshops zelf aan de slag te gaan.
Praktisch:
  • je betaalt slechts €60 voor 6 lessen + €70 inschrijvingsgeld voor Schoten Stikt (voor 30/06);
  • Noteer alvast 11/9, 25/9, 9/10, 23/10, 6/11 en 20/11 van 19u30 tot 22u00 in je agenda;
  • Zorg dat je 4/9 ook op post bent om kennis te maken met de lesgevers en de andere deelnemers. Je krijgt dan ook nog bijkomende informatie voor de workshops.
Je hebt les om de 2 weken. De weken dat er geen les voorzien is kan je zelf dingen uitproberen of de geleerde technieken herhalen. Zo ben je na deze 6 workshops al een heel eind ver om de rest van het schooljaar je eigen creativiteit te ontplooien thuis en op onze bijeenkomsten.

Snel inschrijven is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt.&

Geen opmerkingen:

Een reactie posten